Jeugd trainingen 2019-2020

Even vooruitlopend op de kalendervergadering (begin juli) voor het komende jaar kunnen we alvast van start gaan met de inschrijvingen van september 2019 tot juni 2020. De exacte trainingsuren en dagen zullen dus nog moetn verschijnen op onze kalender. Een belangrijke wijziging dit jaar is dat we niet meer per semester inschrijven, maar meteen voor het volledige lesjaar. We ervaren dat dit voor iedereen wat makkelijker lijkt.

Praktische info

Inschrijvingen & proefles

Leden reeds ingeschreven in het vorige semester genieten opnieuw voorrang op nieuwe inschrijvingen. We geven hen de link naar de inschrijvingsformulieren enkele dagen/weken vooraleer we deze publiceren op de website. De algemene inschrijvingen gaan openbaar online op zondag 17 juni 2019.

Enkele algemene weetjes:

  • 13 training per semester. Dit betekent 26 trainingen per jaar
  • GEEN training in januari en juni
  • Lidgeld wordt enkel terugbetaald indien 3 of meer opeenvolgende training niet gevolgd kunnen worden op voorschrift van uw arts. In dat geval wordt dit pro rata berekend
  • Proeflessen zijn enkel mogelijk in groepen die nog niet volzet zijn
  • Lidmaatschap bij KBF is verplicht. Wat ons betreft via klimclub Hungaria natuurlijk :-). Meer informatie op de website van de federatie. Dit lidmaatschap moet in orde zijn voor de start van de lessen. Belangrijk: Als je voor het eerst lid wordt kan je reeds vanaf 1 september inschrijven voor het volgende jaar. Je krijgt dan dus enkele maanden gratis lidmaatschap.

Locatie

Eén adres: Klimzaal De Stordeur,
Aarschotsesteenweg 112
3012 Wilsele
Op de website van de klimzaal Stordeur (www.destordeur.be) vindt u alle informatie over de zaal.

Betalingsgegevens

Bij inschrijving zal u een mailtje ontvangen (Controleer zo nodig uw spam folder!! Indien u geen mail ontvangt neem dan contact op met de club). Hierin zullen alle betalingsgegevens vermeld worden. Als alles goed verloopt ontvangt u geen extra bevestiging dat uw betaling werd ontvangen. Als wij merken dat er iets fout loopt, hetzij met de betaling, hetzij andere problemen, dan nemen wij contact op met u.

Overzicht Tarieven per jaar

Groep Inschrijven
Gekko's - Zaterdag 9u30-11u
2e en 3e leerjaar
€260 inschrijven volzet
Koala's A - Zaterdag 11u-13u
4e, 5e en 6e leerjaar
€320 inschrijven volzet
Koala's B - Woensdag 16u-18u
4e, 5e en 6e leerjaar
€320 inschrijven volzet
Gibbons A - Zaterdag 13u-15u
1e, 2e en 3e middelbaar
€320 inschrijven
Gibbons B - Woensdag 18u-20u
1e, 2e en 3e middelbaar
€320 inschrijven volzet
Chimps - Vrijdag 18u-20u
4e, 5e en 6e middelbaar
€320 inschrijven volzet
Gorilla's - Vrijdag 20u-23u
leeftijd 16 tot 25 jaar
240€
(excl. toegang zaal)
inschrijven