Inschrijvingen jeugdtraining 2020-2021 - mededeling

  • Posted on: 12 June 2020
  • By: SilkeG

Jammer maar helaas liep ons klimseizoen vervroegd op zijn einde door het COVID19 virus. We missen jullie allemaal al heel erg, en kijken ondertussen voorzichtig richting volgend schooljaar.

Door de Corona-crisis hebben we onze plannen voor volgend schooljaar nog niet helemaal kunnen op punt zetten. We wisten lang niet hoe we de trainingen gingen mogen organiseren, en wat er ging gebeuren in de sportwereld. Daarnaast heeft de rotswerking via reservaties voor heel wat werk gezorgd dat niet voorzien was in de planning.

We zijn nu volop aan het brainstormen hoe we volgend jaar nog beter kunnen maken, en komen graag snel met een plan naar buiten. Wanneer er meer info is, sturen we die zeker de wereld in!
Klimmers die reeds ingeschreven waren in 2019-2020 krijgen zoals steeds eerst de mogelijkheid om zich voor het volgende schooljaar in te schrijven. Normaal krijgen ze nog voor het einde van de maand een mailtje in de bus.

Om het snelst op de hoogte te zijn van deze opening, schrijf je jezelf best in op onze nieuwsbrief! Dat kan hier op onze website.

De exacte trainingsuren en dagen zullen nog verschijnen op onze kalender. Net zoals vorig jaar, schrijven we dit jaar meteen voor het volledige lesjaar.

Praktische info

Leden reeds ingeschreven in het vorige semester genieten opnieuw voorrang op nieuwe inschrijvingen. We geven hen de link naar de inschrijvingsformulieren enkele dagen/weken vooraleer we deze publiceren op de website.
De algemene inschrijvingen zullen openen op 8 juli 2020.