Update over onze activiteiten

  • Posted on: 5 April 2020
  • By: Jo

Beste klimmers,
We beloofden jullie op de hoogte te brengen, wanneer er meer informatie zou komen vanuit de overheid. Ondertussen is het ons duidelijk geworden, dat er nog veel onduidelijkheid heerst over de toekomst.

Na veel overleg hebben we als sportclub besloten om onze activiteiten op te schorten tot nader order. Er is dan ook alleen maar onzekerheid over de toekomst van samen sporten in de komende weken. De trainingsreeksen, opleidingen en examens die begonnen waren worden gewoon terugbetaald. Geplande trainingsreeksen die in de periode van de maatregelen vallen, worden jammer genoeg afgelast. Dat betekent dat KVB-opleidingen en examens in maart of april, ook niet meer zullen doorgaan. Ook deze deelnemers krijgen hun kosten terugbetaald.

GRIPPED op 25/4 gaat niet door. Ons Fontainebleau-WE en het CRACK-CLIMB-WE met Siebe gaan ook niet door. We zoeken voor beide weekends alvast mogelijkheden in het najaar.

De jeugdreeksen, die normaal nog lopen tot half mei worden allemaal opgeschort. We bekijken nog of er vervangactiviteiten kunnen of mogen worden georganiseerd. Mogen we plots toch weer samen sporten? Dan bekijken we of we een leuke clubactiviteit kunnen organiseren om jullie toch weer samen te krijgen in de klimzaal! Hou zeker de nieuwsbrief en de Facebook pagina in de gaten.

De activiteiten die daarna gepland staan, zoals de STGU-reeks in juni, de KVB1 cursus die start in mei, de jeugdstage in Orpierre en de stages en klimtreffen in Ulassaï in de maand juli, hebben we voorlopig in de agenda laten staan. We hebben uiteraard geen idee hoe dit coronaverhaal gaat evolueren. We gaan voorlopig nog niet over tot afgelasten van die activiteiten, maar houden u op de hoogte. Voor de jeugdstage in Orpierre is er zelfs nog plaats. Je kan je nog aanmelden, zonder risico dat als ze alsnog niet doorgaat je geld verliest. Check onze website of FB voor meer info!

Als laatste willen we je graag nog aanmoedigen om zoveel als je kan te blijven bewegen, sporten en klimmen in de bomen van je tuin of waarom niet op de gevel van je huis. Je weet ongetwijfeld wel dat ook de rotsen voorlopig “gesloten” blijven. Maar blijf soepel en gezond. We dagen je daarom uit om massaal mee te doen met onze TABLE CHALLENGE. Je vindt het filmpje op onze Instagram en Facebook. Laat je gaan met heel- and toehooks en tag ze met #tablechallenge en #hungariainuwkot.

Stay healthy en tot binnenkort

Team KC Hungaria