Fontweekend 4-6 oktober 2019

  • Posted on: 5 September 2019
  • By: Jasper

GEANNULEERD Helaas zijn de weergoden ons niet gunstig gezind en annuleren we dit weekend.

Oftewel het gezelligste weekend van het jaar. Boulderen in het grote magische bos van Fontainebleau.
Wanneer: vrijdag komt iedereen op eigen ritme toe. De camping is vanaf zonsondergang gesloten voor auto’s. dan moet je parkeren langs het hek en lopen tot aan de bivakzone. Bij heel slechte weersvoorspellingen lassen we de boel af op woensdag.
Wie: iedereen! jong oud, zelfs gezinnen doen mee. Je hoeft geen hard-core boulderaar te zijn, integendeel, het is een gelegenheid om het bouderen zelfs te leren kennen. Iedereen helpt elkaar op elk niveau.
Hoe: we hebben een grote plek gereserveerd op camping "Les Pres” in Grez-sur-Loing. We kamperen dus samen, en koken zelfs allemaal samen. We spreken telkens een gebied af waar we gaan klimmen. Er zijn crashpads en topo’s van de club.
Inschrijven: Het weekend is gratis voor leden en zelfs voor niet-leden! je schrijft in via de module en betaalt enkel voor het eten (indien je dat wenst) (ZA: ontbijt&lunch en avond en ZO: ontbijt&lunch)
Vervoer: We proberen iedereen mee te krijgen via de carpoolapp

Wil je misschien wat helpen door avonds mee te koken (iets vroeger naar de camping terugkeren) of ‘morgens naar de bakker te gaan of ontbijt klaar te zetten? Laat iets weten op jasper.court@gmail.com